Galatasaray 25. Şampiyonluğunu Kutluyor
Süper Lig'de 25. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, 5. yıldızını taktı ve bu büyük başarıyı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Yenikapı'da düzenleyecekleri organizasyonla şampiyonluğu kutlayacak.
Ünlü Sanatçılar da Kutlamada Yer Alacak
Kutlamaya, Galatasaraylı ünlü sanatçıların da katılacağı öğrenildi. Ayrıca, sarı-kırmızılılar eski futbolcularını da bu özel etkinliğe davet ediyor.
Kerem Aktürkoğlu ve Batshuayi Davet Edildi
Sabah gazetesinin haberine göre, Galatasaray şampiyonluk kutlamalarına Kerem Aktürkoğlu ve Batshuayi'yi de davet etmeye karar verdi. Bu sezon 7 gol atan Batshuayi, transfer döneminde takımdan ayrılmıştı. Kerem Aktürkoğlu ise Galatasaray'a 2 gol atıp 3 asist yaparak başarılı bir performans sergilemişti.
Sarı-Kırmızılılar 2 Futbolcuyu Kutlamaya Davet Etti
Galatasaray'ın, şampiyonluk kutlamalarına Kerem Aktürkoğlu ve Batshuayi'yi davet ettiği belirtildi. Bu özel organizasyon, takımın 25. şampiyonluğunu coşkuyla kutlamak için düzenleniyor.