31 Temmuz 2025
weather
30°
Urfa Haberleri
Şanlıurfa
Açık
weather
30°
40,5954 %0.02
46,5899 %0.55
53,8826 %0.16
Urfakolik Şanlıurfa Viranşehir’de İnşaatta Korkutan Çökme

Viranşehir’de İnşaatta Korkutan Çökme

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde beton dökümü sırasında yaşanan göçükte 7 işçi yaralandı. Kurtarma ekiplerinin müdahalesiyle yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Viranşehir’e bağlı Hürriyet Mahallesi’nde beton dökümü yapılan bir inşaatta beklenmedik bir çökme yaşandı. İnşaat alanında bulunan ve aralarında işçilerin de yer aldığı 7 kişi, beton dökümü sırasında göçüğün altında kaldı. 

Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, göçük altında kalan yaralıları büyük bir titizlikle kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının kontrol altında olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, göçüğün nedeninin teknik ekiplerce araştırıldığını açıkladı.

Şanlıurfa’dan Viranşehir’den gelen bu haberle birlikte, gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *