weather
20°
Urfa Haberleri
Şanlıurfa
Parçalı bulutlu
weather
20°
44,9282 %0.09
52,6152 %-0.36
60,6979 %-0.07
Urfakolik Gündem Bursa’da Dehşet Veren Cinayette Karar

Bursa’da Dehşet Veren Cinayette Karar

Bursa’da “kısa yoldan zengin olma” hayaliyle işlenen aile içi cinayet davasında mahkeme kararını açıkladı. 17 yaşındaki sanık, öz dedesini ve dedesinin yatalak eşini av tüfeğiyle öldürmesi, ayrıca olay sırasında arkadaşını da kazara vurarak hayatını kaybetmesine neden olması gerekçesiyle 63 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olayda sanığa yardım ettiği belirlenen 17 yaşındaki diğer çocuk ise “cinayete iştirak” suçundan 48 yıl hapis cezası aldı. Böylece iki sanığa verilen toplam ceza 111 yıl oldu.

Mahkeme heyetinin, sanıklar hakkında herhangi bir indirim uygulamadığı öğrenildi. Yargılama sürecinde birinci sanığın savunmasında “Pişman değilim, bir daha olsa yine yaparım” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran dava, verilen ağır cezalarla sonuçlandı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...