Şanlıurfa'da 15 Yaşındaki Kız Çocuğu Kendini Asarak Hayatını Kaybetti
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı kırsal Kaplan köyünde trajik bir olay meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı evde tek başına kalan 15 yaşındaki F.K. isimli kız çocuğu, kendini asarak hayatına son verdi.
Ailesi Tarafından Hastaneye Kaldırıldı
Ailesi tarafından evde asılı halde bulunan genç kız, hemen Suruç Devlet Hastanesine götürüldü. Ancak tüm çabalara rağmen doktorların müdahalesiyle kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Otopsi İçin Adli Tıp Kurumuna Gönderildi
Olayın ardından genç kızın cesedi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Yaşanan bu acı olay, köyde derin üzüntüye neden olurken, çevre sakinleri ve aile, genç kızın ani ölümüyle şok yaşadı. Yetkililer, olayın detaylarıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladılar.