14 Mayıs 2025
weather
17°
Urfa Haberleri
Şanlıurfa
Parçalı az bulutlu
weather
17°
38,7667 %-0.06
43,6324 %0.4
51,7875 %0.21
Urfa kolik Asayiş Aydın'da Eşi ve İki Çocuğu Yangında Hayatını Kaybetti! Şüpheli Koca Cezaevine Gönderildi.

Aydın'da Eşi ve İki Çocuğu Yangında Hayatını Kaybetti! Şüpheli Koca Cezaevine Gönderildi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşanan yangında eşi ve iki çocuğunu kaybeden itfaiye eri Turgay Ahmet Gezgin, olayın ardından şüpheli olarak tutuklandı. Yangın sonucu yaşanan acı olayın detayları hala netlik kazanmamışken, olayın soruşturulmaya devam edildiği belirtildi. Ailenin trajik kaybı, ilçede büyük üzüntü yaratmıştır.

Yangında Eşi ve Çocuklarını Kaybeden İtfaiye Eri Tutuklandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trajik yangınla ilgili soruşturma devam ediyor. Yangında eşi ve çocuklarını kaybeden itfaiye eri Turgay Ahmet Gezgin, Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İtfaiye Eri ve Diğer Şüpheli Gözaltına Alındı

Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yangının ardından yaklaşık iki ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda şüphelileri belirledi. Turgay Ahmet Gezgin ve F. T. isimli diğer şüpheli, 13 Mayıs 2025 günü saat 03.00 sıralarında düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Sulh Ceza Mahkemesi'nde Karar Çıktı

Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Gezgin, tutuklanma kararı alınarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli F. T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yangında Eşi ve Çocuklarını Kaybedenlerin Acısı Hâlâ Tazedir

Turgay Gezgin'in eşi Fatma Dere Gezgin ve çiftin iki çocuğunun hayatını kaybettiği trajik yangın, Nazilli halkı tarafından hâlâ derin bir üzüntüyle hatırlanmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *