8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Aile ve Sosyal Hizmetler Şanlıurfa İl Müdürlüğü ile Eyyübiye Belediyesi işbirliğinde, Şanlıurfa’daki kadınlar onuruna bir restoranda öğlen yemeği verildi.
Şanlıurfa’da yaşayan, Sosyal ve Ekonomik Destek Modelinden yararlandırılan 63 kadının davet edildiği yemek programına, Vali Abdullah Erin ve eşi Gülhan Erin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ile Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Kaya katıldı.
Yemeğin ardından Vali Erin ve beraberindekiler kadınlara çiçek ve Eyyübiye Belediyesi’nin hazırladığı paketleri hediye ettiler.
Programa katılan kadınlarla sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Erin çifti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ettiler.
Viranşehir Belediyesi, Avrupa Parlamentosu milletvekillerinin Gaziantep’e gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Viranşehir Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi Projesini tanıttı ve yöresel ürünlerini sergiledi.
Haliliye Belediyesi tarafından yeni park yapım çalışmaları ile yeşil alan miktarı artırılırken, mevcut parklar ağaç ve çiçek ekimleri ile güzelleşiyor.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, tıbbi cihazdan robotiğe, bilgi ve iletişim teknolojilerinden akıllı şehirlere kadar birçok temada faaliyet gösterecek Fark Labs Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin (TEKMER) açılışını gerçekleştirdi.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “İlk mektebimiz, ilk kelimemiz, ilk gülüşümüzün aynasıdır anneler” ifadelerini kullandı.